-
-
האם העסק שלך מסוגל לקלוט טבחים חדשים?
- בעסק שלך חסר טבח
- טבחים אוהבים לעבוד אצלך בעסק ונשארים לאורך זמן
- הרבה זמן לא הגיע אליך בוגר של תדמור/דן/וכד׳ ואתה מתגעגע
- העסק שלך ערוך לקלוט סטאז׳ר, לחנוך אותו וללוות אותו
- אתה לא מוכן לקבל לעבודה כטבח כל אחד. אתה מעוניין רק בטבחים שלמדו את המקצוע
- אתה מסוגל לקבל טבח חדש שסיים בית ספר ולא עבד עדיין בשום עסק, לחנוך אותו ולעזור לו להצליח.
- אתה מאמין שהצלחת טבח אצלך בעסק היא ההצלחה של העסק.
- נמאס לך להחליף טבחים כל הזמן. אתה רוצה טבחים קבועים בעסק.
אם ענית על השאלות בתשובות חיוביות, אז נוכל לעזור לך
-
לנו יש טבחים בשבילך. צריך?
-
למה אין הרבה טבחים פנויים בשטח?
בעקבות ״תוכנית החכות״ של משרד הכלכלה, לימודי הטבחות כמעט ונפסקו.
בשנים קודמות הוכשרו קרוב ל 4000 טבחים בשנה בבתי הספר של המדינה (למשל תדמור) בשנה שעברה הוכשרו 316 טבחים בלבד והשנה לא הוכשרו כלל.
גם בשנה הקרובה לא מתוכננים מבחני הסמכה. לכן המצב רק יחמיר.
רק לי חסרים טבחים?
לא, על פי נתוני משרד הכלכלה חסרים במשק למעלה מ 5000 טבחים. החוסר הזה מתיחס רק לעסקי המזון הגדולים ולא כולל את המסעדות, בתי הקפה ואולמות האירועים שם החוסרים דומים.
איך אתם יכולים לעזור לי לקבל טבח?
אנחנו בית ספר לבישול שמכשיר צעירים ממחלקות הרווחה בערים השונות שחלום חייהם להיות טבח, אך אין באפשרותם לממן לימודי טבחות . לומדים בבית הספר 600 תלמידים מערים שונות בשנה. נוכל למצוא את האחד שמתאים לך.
איך מקבלים עוד פרטים?
פונים אלינו באמצעות הטופס שלמטה, ואנו נחזור אליכם.
-
אם אתה מתאים, וצריך טבח, הירשם כאן וניצור עימך קשר
-
-